header-walk-the-talk

Sustainable Inspiratiesessie in Amsterdam

We staan voor een nieuw tijdperk. Een tijdperk dat vraagt om visie, daadkracht en slimme en innovatieve oplossingen. Je hebt stevige schoenen nodig op jouw unieke pad om de vele uitdagingen waar onze maatschappij voor staat aan te gaan.

Dianne Potters (van 21Sustainable) en Annouk Post (van YOI) organiseren een exclusieve WALK THE TALK Inspiratiesessie in het hart van Amsterdam. Trek je beste schoenen aan en WALK YOUR TALK.

VOOR WIE

Voor professionals en ondernemers die een actieve rol willen spelen in dit nieuwe tijdperk en die kansen willen creëren in hun eigen organisatie en in hun persoonlijke leefomgeving.

beeld7

HOE

Ontmoeten. Deelnemers ontmoeten inspirerende succesvolle pioniers die hun innovatieve duurzame concepten graag delen, en natuurlijk de andere deelnemers.

Ervaren & inspireren. Deelnemers worden ‘trendwatcher for one day’ en krijgen echte insights van ervaringsdeskundigen.

Informeren & Ontwikkelen. Tijdens twee compacte workshops en aan de hand van een persoonlijk inspiratieboek.

gevel3006c9

PROGRAMMA

We starten om 9.00 uur met een bezoek aan de verrassende duurzame lifestyle winkel Sukha in de Haarlemmerstraat. (op 10 min lopen vanaf het Centraal Station) Duurzame ondernemer en pionier Irene Mertens ontvangt ons met thee en deelt met ons haar ervaringen. Daarna gaan we te voet door de Jordaan en De Haarlemmerstraat langs andere duurzame ondernemingen en winkels, om uit te komen bij een bijzondere locatie, waar we genieten we van een heerlijke lunch. ‘s Middags organiseren we twee workshops in Impact Hub Amsterdam, een platform van social entrepreneurs aan het Westerpark. De sessie eindigt om 17.00 uur.

WORKSHOP 1.

Tijdens de workshop van Annouk Post trek je de schoenen aan van een ondernemer en krijg je een training om vanuit je passie en talent een eigen betekenisvol product of concept te ontwikkelen. Daarnaast deelt Annouk de nieuwste insights en trends op het vlak van een stijlvol en duurzaam leven.

WORKSHOP 2.                                                                                                                                

Dianne Potters licht vervolgens toe hoe je de vertaalslag maakt van een betekenisvol merk statement naar een concreet product of concept dat je eerlijk en op maat vermarkt. Haar workshop maakt inzichtelijk hoe je dit kunt aanpakken. Met praktische tools en tips.

Aanmelden en investering

De sessie is inclusief drankjes, lunch en inspiratieboekje. Het inspiratie boekje dient als shopgids, werkboek en samenvatting van de dag. De sessie vindt enkele keren per jaar plaats en deelnemers kunnen zich individueel aanmelden. Ook stellen wij op aanvraag een op maat sessie samen voor bedrijven.  Interesse? Mail naar d.potters@21sustainable.nl.

Testimonials deelnemers Walk the Talk sessie dec 2013

  • Fleur Embrechts, duurzaamheidsstrateeg bij The Terrace: ‘Geef betekenis aan je eigen leven en dat van anderen en start met een kick-off WALK THE TALK Inspiratiesessie.’
  • Floran de Rijcke:, Country Manager Padma Textiles: ‘Deze dag geeft inzicht in jezelf, je passie, en de link naar de markt. Dit alles vanuit een sustainable oogpunt.’
  • Sandra Baars, freelance communicatieprofessional: ‘Verwachtingen zwaar overtroffen, veel om over na te denken, dus zeker inspirerend!’
  • Jessica van den Biggelaar, eigenaar 2peppers fashion & lifestyle: ‘Sustainable’ sharing werkt! Inspiratie en fun deze dag. Ga hier vooral mee door.
  • Bart Biermans eigenaar The Body Clinic ‘Ik vond de tour heel inspirerend. Het is fijn om mensen vanuit hun passie te zien werken, dat inspireert mij dit ook te ambiëren.’
  • Jolanda Valk, redacteur Textilia: ‘Walk the Talk biedt absoluut waar voor je geld. Met name tijdens de workshops krijg je tal van tools en tips aangereikt die je inzicht verschaffen in wie je bent, wat je aan het doen bent en wat je wilt. De nadruk ligt niet constant op hardcore duurzaamheid, meer op het feit dat het een aspect is dat je mee kunt nemen bij alles wat je doet. Ik kan iedereen – die plannen heeft of ergens over twijfelt – deze dag aanraden. Alleen al de diversiteit van de deelnemers staat garant voor kruisbestuiving op allerlei gebieden. Je leert van elkaar en over jezelf, doet ideeën op en krijgt er energie van.’

8-dec-beeld

Over Dianne Potters en Annouk Post

Annouk Post is eigenaresse van creatief bureau YOI (Your Own Identity) en organiseert projecten en trainingen op het gebied van duurzame design, mode en talentmanagement. Projecten variëren van programma’s voor exposities en symposia, presentaties over Hiphonest trends tot aan een eigen label ‘Harry’. Dianne Potters adviseert met haar bedrijf 21Sustainable organisaties bij de strategieontwikkeling, vermarkting en communicatie van duurzaam ondernemen. Gezamenlijk verzorgen zij trendpresentaties over sustainability insights en organiseren zij Sustainable Walk The Talk Inspiratiesessies voor professionals.

Voor meer informatie

www.yoi.nu/walkthetalk

Dianne Potters ,  www.21Sustainable.nl ,   tel 06 289 08 108