surfen en duiken header

In opdracht van ArtEZ (hogeschool voor de kunsten) studium generale organiseert YOI ¬†het side-programma van het eendaagse festival SURFEN & DUIKEN. Een festival over idealen, ambities en betekenisvol leven. Ruim 500 studenten van verschillende kunst richtingen komen op 7 november 2014 samen in de Nieuwe Buitensoci√ęteit te Zwolle (Regardz).

Tijdens SURFEN & DUIKEN banen we ons een weg door onze supersnelle levens en laten we ons meenemen door kunstenaars en denkers uit kunst, wetenschap en maatschappij in onze zoektocht naar verdieping en geluk. We beginnen het festival in stijl tijdens de Early Bird Rave, een ochtend dance concept overgewaaid uit Londen. Na deze uitbundige ochtend danceparty zijn we klaar voor een reeks inspirerende lezingen. Na de lunch kunnen we kiezen uit verschillende workshops of doen we mee met verschillende activiteiten in de SURFEN & DUIKEN Academy & Club. (lees verder)