annouk-post-lemon-poppy

Nog 3 dagen en dan ligt mij boek ‘Ontdekkingsreis naar een duurzame wereld. Inspiratie en vernieuwing in design’ in de winkel. Nieuwsgierig? Kom dan aanstaande zaterdag 15 oktober langs bij Charlie + Mary in de Amsterdamse Pijp. Dan vertel ik je graag meer mijn boek en mijn grote voorbeelden uit de mode, design, kunst, voeding en wetenschap.

Ook benieuwd naar een kopje heerlijke Lemon Poppy thee? Kom dan aanstaande zaterdag tussen 13.00 en 15.00 uur langs in de Charlie + Maryconcept store in de Amsterdamse Pijp. Oprichtster Edvina Erebara vertelt je dan graag meer over haar fantastische merk!

Lees hier meer over het boek en hier meer over de signeer sessie.

Het boek is vanaf 15 oktober te koop in de Charlie + Mary concept store in Amsterdam en op www.charliemary.com. Vanaf 7 november 2016 is het boek te koop in de boekwinkel, op www.bol.com en op www.artezpress.artez.nl. ArtEZ Press  is de uitgever van het bijzonder vormgegeven designboek.