persbericht-annouk-post-foto-copy

Afgelopen vrijdag vond de feestelijke lancering plaats van mijn boek ‘Ontdekkingsreis naar een duurzame wereld. Inspiratie en vernieuwing in design’ in de Charlie + Mary concept store in Amsterdam.  Het was een hele bijzondere avond en heerlijk om dit feestje met jullie te delen. Ik ben nog steeds volop aan het nagenieten en nastuiteren!

Pierre Hupperts, schrijver van het voorwoord van mijn boek en betrokken bij verschillende actuele duurzame textiel initiatieven, hield een mooi en persoonlijk verhaal. Ik ben nog steeds een beetje ontroerd door zijn woorden. En het was natuurlijk ook een hele eer dan Sanne Vogel aanwezig wilde zijn om het eerste exemplaar in ontvangst te nemen.

cheers-on-you

Cheers on you!

Bij de De Nieuwe Luxe Bar konden bezoekers genieten van bio drankjes en snacks, medemogelijk gemaakt door BeterBio, leverancier van de lekkerste biologische boodschappen. En Edvina Erebara van Lemon Poppy, een bijzonder designwise merk, schonk heerlijke thee!

Charlie+Mary, mijn favoriete ‘true fashion’ winkel+agentschap+platform heeft een fijn foto sfeerverslag gepubliceerd op hun Facebook pagina.

thank-you

Dianne Potters van 21Sustainable verzorgde de pr rondom de lancering! Het was heel prettig om met haar samen te werken, een aanrader dus! Roel Fooij, een bekende stem acteur, presenteerde de het programma van lancering. Allemaal heel erg veel dank!