14 oktober 2016 lanceerde ik mijn boek Ontdekkingsreis naar een duurzame wereld. Inspiratie en vernieuwing in design’ in de Charlie+Mary store in Amsterdam. Verschillende online magazines hebben hier over geschreven: Fashionweek.nlde Betere WereldOne WorldPalace of blissLaura en Jamesde Appel van EvaCatching the glowBartsboekjeZoeve, Awkward DucklingQuirinesWhen Sara Smiles all about air fashion en CJP. Een uitbreid interview vindt je op 21Sustainable.Ontzettend bedankt!

PERSBERICHT

Ontdekkingsreis naar een duurzame wereld – baanbrekend boek over ‘de nieuwe luxe’

sanne-vogel-lancering_denieuweluxe

Foto Sanne – Annouk

Sanne Vogel neemt eerste exemplaar in ontvangst

Amsterdam – 15 oktober 2016 – Chocolatiers in Vietnam. Een groene, zelfvoorzienende school op Bali. Geluksportretten van inwoners van Bhutan. Kleding naar eigen smaak uit een 3D-printer. Annouk Post voert ons langs vele voorbeelden van de route naar positieve verandering. Het boek Ontdekkingsreis naar een duurzame wereld | Inspiratie en vernieuwing in design van de duurzame mode en design expert toont ‘de nieuwe luxe’ in tekst en beeld

Sanne Vogel, icoon van een gezonde en duurzame levensstijl, nam gisteren het eerste exemplaar in ontvangst tijdens een feestelijke lancering in de Charlie + Mary concept store in Amsterdam.

Bewustwordingsreis naar ‘nieuwe luxe’

Het verhaal van Annouk Post leest als een bewustwordingsreis. Onderweg introduceert ze de mensen die haar inspireerden, haar grote voorbeelden uit de mode, design, kunst, voeding en wetenschap. Voorlopers die de nieuwe wereld vormgeven. Het boek spoort aan om onze lifestyle, voeding, kleding en communicatie en in het daglicht van de nieuwe luxe te zetten, waar duurzaamheid hand in hand gaat met mooie en toekomstbestendige ontwerpen. Annouk Post: “De nieuwe betekenisvolle luxe begint bij jezelf. Het gaat hierbij niet om buitenkant en status, maar om luxe waar je echt gelukkig van wordt. Door bewuste keuzes te maken vanuit je hart ben je niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor je omgeving.”

Designboek

Het boek is vanaf vandaag te koop in de Charlie + Mary concept store in Amsterdam en op www.charliemary.com. Vanaf 14 november 2016 is het boek te koop in de boekwinkel, op www.bol.com en op www.artezpress.artez.nl. ArtEZ Press is de uitgever van het bijzonder vormgegeven designboek.

Klink hier voor een update van verkooppunten en waar je het boek als winkel kunt inkopen.

Dianne Potters van 21Sustainable verzorgde de pr rondom de lancering! Het was heel prettig om met haar samen te werken, een aanrader dus!